Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

David Brainerd - Misionar printre triburile de indieni din America de John Thornbury

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 39 RONDescriere produs

Foarte puţini oameni, cel puţin din perioada de după vremurile biblice, au întruchipat un model de sfinţenie personală şi devoţiune faţă de Dumnezeu, având un impact la fel de mare asupra viziunii de misionariat şi slujire creştină ca şi David Brainerd.
Exemplul acestui misionar poate servi ca învățătură, încurajare și motivație pentru mulți slujitori ai lui Dumnezeu.
William Carey, deseori recunoscut ca fiind părintele misionarismului modern, a preţuit aşa de mult istoria vieţii lui Brainerd încât i-a încurajat pe colegii lui de slujire s-o citească de trei ori pe an. John Wesley i-a îndemnat pe toţi predicatorii din vremea lui să studieze cu atenţie viaţa lui Brainerd şi să ”devină urmaşii lui pentru că el este urmaşul lui Cristos”. Henry Martyn, Robert Murray M\\\'Cheyne, Jim Eliot şi Oswald J. Smith au mărturisit în egală măsură respectul pe care îl au faţă de David Brainerd.
Povestea vieţii acestui remarcabil om, a cărui viaţă a fost atât de scurtă, și totuși atât de împlinită, va încuraja pe orice credincios în pelerinajul său pe acest pământ îndemnând la un devotament şi mai mare pentru evanghelizare şi misiune.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/john-thornbury-david-brainerd-p-136.html


Produse Similare