Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

Ilie: Un om al modestiei și al curajului de Charles R. Swindoll

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 15 RONDescriere produs

Unde sunt astăzi liderii adevărați, asemenea lui Ilie? Puternici fără să se compromită, dar capabili să se controleze. Disciplinați, dar iertători. Incredibil de curajoși, dar blânzi. Plini de eroism în toiul luptei, dar purtând cu smerenie laurii biruinței.
Există câțiva asemenea oameni, însă, din nefericire, lista este mult prea scurtă. Rareori vedem aceste caracteristici prețioase mai bine reprezentate decât în viața acestui mare profet al lui Dumnezeu, Ilie, a cărui chemare nu a cunoscut calmul și lipsa conflictelor. Cu toate acestea, după cum vei descoperi în cartea de față, Ilie a dat dovadă de un eroism autentic și de o smerenie sinceră în mijlocul presiunilor luptei.
Explorând profunzimile vieții fascinante a lui Ilie, profetul lui Dumnezeu, Swindoll nu maschează slăbiciunile omenești ale acestuia, ci zugrăvește un portret onest al unui om de rând, pe care Dumnezeu l-a transformat în purtătorul Său de cuvânt pentru a demasca idolatria și răutatea lumii antice. Vei descoperi că viața lui a fost un exemplu demn de urmat.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/charles-swindoll-ilie-un-om-al-modestiei-537i-al-curajului-p-746.html


Produse Similare