Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

Găzduirea Prezenței Lui de Bill Johnson

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 35 RONDescriere produs

În această carte, plină de putere, Bill Johnson vorbește despre cum poți fi o persoană care găzduiește Prezența lui Dumnezeu. Deși toți credincioșii au, evident, Duhul lui Dumnezeu înăuntrul lor, există mai mult care îți permite să fii atât de plin, încât să reverși Duhul Lui în lumea ta. Fă o călătorie și cunoaște mulți profeți și împărați însemnați ai Vechiului Testament, cunoscuți ca oameni ai Prezenței – oameni cu care, în termenii lui Johnson, ”Dumnezeu voia să fie”. În această carte succintă, dar plină de putere, Johnson te încurajează să cauți Prezența lui Dumnezeu mai presus de toate.
În cartea aceasta vei descoperi:
- Cum să fii atent la Duhul Sfânt și să-I răspunzi.
- Cum se manifestă Duhul Sfânt.
- Personaje biblice care au fost flămânde după mai mult din Duhul lui Dumnezeu și au învățat să-L găzduiască.
- Povestiri despre lideri ai trezirilor umpluți de Prezență și despre întâlnirile lor personale cu Prezența!
Bill Johnson scrie: ”Nouă ni s-a dat posibilitatea să lucrăm împreună cu Împărăția lui Dumnezeu și s-o vedem eliberată aici, pe pământ. Prezența lui Dumnezeu din noi va transforma lumea din jurul nostru, deoarece ea se va întâlni cu un Dumnezeu plin de dragoste!”
Găzduiți mai mult din El astăzi!

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/bill-johnson-gazduirea-prezentei-lui-p-1958.html


Produse Similare