Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

Ce are de făcut o fată? de Pat Quesenbury

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 25 RONDescriere produs

Pat Quesenbury are răspunsul la întrebarea \"Ce are de făcut o fată?\" Fata care este nemulțumită de felul în care arată sau simte, fata cu o situație familială insuportabilă, fata care vrea să aibă prieteni, fata care se întreabă cum să se descurce în viața sentimentală, fata aflată în căutarea feminității adevărate, fata care dorește să fie pe placul lui Dumnezeu - toate aceste fete pot găsi în această carte răspunsuri realiste, aplicabile la propria lor viață.
D-na Quesenbury a găsit răspunsurile la aceste întrebări de-a lungul unei vieți petrecute alături de mai multe femei și fete. Este autoarea a încă trei cărți, redactorul unei reviste creștine pentru femei și organizatoarea a numeroase tabere și conferințe. În aceste roluri și în calitate de consilier personal, ea a ajutat multe fete să descopere care era voia lui Dumnezeu privitoare la situațiile unice din viața lor.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/pat-quesenbury-ce-are-de-facut-fata-p-1556.html


Produse Similare