Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

Crede în soția ta și încurajează-o de H. Norman Wright

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 22 RONDescriere produs

Dacă ești ca majoritatea bărbaților, înseamnă că vrei să construiești o relație plină de satisfacții și dragoste cu soția ta... dar nu ești sigur cum. În cartea Crede în soția ta și încurajează-o, scriitorul de succes și consilierul în probleme de familie H. Norman Wright îi descoperă secretul: încurajarea. Sprijinul, respectul și încurajarea soției tale reprezintă cheia unei căsnicii fericite și durabile.
Ea, însă, este diferită de tine (în caz că nu ai observat deja). Femeile sunt încurajate altfel decât bărbații și acest lucru înseamnă că trebuie să le arate dragostea astfel încât ele să o înțeleagă. Doctorul Wright relatează poveștile unor femei reale, care se aseamănă cu soția ta, și care încearcă să aibă relații satisfăcătoare cu soții lor, dar sunt frustrate atunci când nevoile și dorințele lor rămân neîmplinite. De asemenea, vei afla și poveștile unor bărbați ca tine care încearcă să înțeleagă speranțele și temerile soțiilor lor și să învețe să le accepte darurile și perspectivele unice. Pe baza experienței acumulate în consilierea a mii de cupluri de-a lungul a 40 de ani, doctorul Wright știe cât de mare este impactul pe care-l are un soț asupra soției sale și îți arată cum să transformi acest impact într-o căsnicie durabilă, plină de afecțiune și de satisfacții.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/norman-wright-crede-in-sotia-ta-si-incurajeaza-p-1488.html


Produse Similare