Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

Lupta fiecarui baiat de S Arterburn, F Stoeker, M Yorkey

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 27 RONDescriere produs

Strategii pentru victorie într-o lume plină de ispite sexuale.
Cum se poate un băiat păstra curat într-o lume plină de ispite sexuale?
în această lume suntem înconjuraţi de imagini sexuale care deschid uşa spre ispită. Acestea sunt peste tot - la televizor, pe panouri de reclame, în reviste, în muzică, pe internet - şi sunt atât de uşor de accesat, încât uneori pare a fi imposibil să scapi de cleştele lor. Dar Dumnezeu aşteaptă ca noi, ca şi copii ai Săi, să fim curaţi din punct de vedere sexual.
Cum poţi supravieţui acestei lupte asidue împotriva ispitei? Aici vei găsi muniţie puternică.
Stephen Arterburn şi Fred Stoeker, autorii best-sellerului ”Lupta fiecărui bărbat”, se concentrează acum pe ispitele cu care se confruntă tinerii creştini necăsătoriţi, ca tine, în fiecare zi - şi oferă strategii viabile, biblice pentru atingerea purităţii sexuale.
Autorii analizează standardele din Efeseni 5.3, (între voi) ”nu trebuie să existe nici măcar o aluzie la imoralitate sexuală”. De asemenea explică faptul că o relaţie autentică şi vie cu Isus Cristos este cheia victoriei asupra ispitei.
”Lupta fiecărui băiat” te va învăţa cum să-ţi educi ochii şi mintea, cum să-ţi cureţi gândirea şi cum să dezvolţi un plan de bătaie realist pentru a rămâne curat în cultura noastră îmbibată de sexualitate. Ca rezultat, vei primi speranţă - speranţă reală - pentru o viaţă puternică şi curată aşa cum o vrea Dumnezeu.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/arterburn-stoeker-yorkey-lupta-fiecarui-baiat-p-152.html


Produse Similare