Categorii Produse:

Libraria Un Cuvant Pentru Tine
"În fiecare cuvânt de la dumnezeu există o binecuvântare!"

Cum e să fii căsătorit cu mine? de Linda Dillow

Model: NormalTrimite mesaj


Pret: 29 RONDescriere produs

În Cum e să fii căsătorit cu mine?, Linda Dillow vă provoacă să vă puneți întrebări riscante: Cum e să fie soțul meu? Cum e să facă dragoste cu mine? De ce mă încăpățânez să fiu supărată pe el? Extrem de sinceră şi personală, Linda vă dezvăluie cele mai bune şi cele mai rele lucruri pe care le-a făcut în cei aproape cincizeci de ani de căsnicie şi vă conduce spre inima lui Dumnezeu ca să aflaţi cum poate fi căsnicia voastră.
Oferindu-vă îndrumare pentru scrierea propriei declaraţii de intenţie cu privire la căsătorie, Cum e să fii căsătorit cu mine? vorbeşte despre diferenţa dintre a avea dorinţa să ai o căsnicie mai bună şi a-ţi stabili ţelul de a avea o căsnicie mai bună în timp ce te priveşti în oglindă pentru a vedea în ce fel te poţi schimba. De fapt, aceasta nu este deloc o carte despre căsătorie. Este o carte despre cum să-ţi trăieşti căsătoria din plin, zi după zi şi an după an, devenind soţia care îţi doreşti să fii şi urmărind efectul pe care acest lucru îl are asupra propriei căsnicii.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitați la adresa: http://www.carti-duhovnicesti.ro/linda-dillow-cum-sa-fii-casatorit-cu-mine-p-1137.html


Produse Similare